Hjälp mig!

Idag han grabbarna vara på dagis i 1 timma innan de ringde och jag fick komma och hämta dom. Hugo hade diarré och konstigt log ville dom inte ha honom där ;)

När jag pratade med Gerd på BVC så sa hon att dom smittar säkerligen inte eftersom de nu är en vecka sedan magsjukan härjade utan magen är lite urbalans. Så här ska de bjudas på mjölkfri mat och kokt dessutom!

Så nu efterlyser jag matförslag, kokt och mjölkfritt. Hjälp mig, jag har ide-torka!


Kommentarer
Carro säger:

kokt torsk(eller annan fisk), kokt potatis/ris, köttsoppa eller annan soppa. Kokt kött. Mycket mat blir skonsam när man kokar den. Ett annat tips kan vara att även äta lite t.ex. proviva eller likannde för att få lite "goda bakterier" tillbaka. Lycka till!

2012-04-10 | 20:08:50
Bloggadress: http://lalesfru.blogg.se/
Anette säger:

Jag har hört att ris, fisk och rivet äpple ska va bra för barn om dom är dåliga i magen, man kanske inte behöver komponera en hel måltid av dom tre grejerna men nått av de kanske man lyckas bjuda på :)



Vårat hus är ett skelleftebyggdens trähus men dom är väldigt lika älvsbyhusen. De är 186kvm stort så vi har 5 sovrum...de räcker för oss, ska dock ta bort ett av sovrummen nere så vi får större vardagsrum..vi ser mer tv än vi producerar barn helt enkelt :)

2012-04-10 | 22:33:58
Bloggadress: http://monkeymama,blogg,se
Therese säger:

Jag brukar koka köttfärssoppa när Elvis haft magsjuka för att återställa hans mage. Bara potatis, morötter, buljong och lite köttfärs. Det bruar göra susen för magen då både morötter och potatis har en stoppande effekt + att det är bra för kroppen att få i sig olika salter från buljongen efter magsjuka. Hoppas det går över snart! /Therese

2012-04-11 | 08:20:20
anneli säger:

när lilly var liten brukade jag koka.kycklingfile och fläskfile med en buljungtärning. blev faktiskt ganska gott! smarrigt att koka morötter och broccoli också.

2012-04-11 | 09:03:31
Bloggadress: http://loveisretard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback