En bebis!


Finmagen.
I den här magen ligger mitt syskonbarn, jag ska bli FASTER! Längtar så sjukt mycke efter denna lilla parvel. Kommer aldrik kunna passera Älvsbyn utan att kika in då liten har kommit 💕💕 Låt det bli januari typ nu!

Rikedom

Kanske inte i pengar men de kvittar faktiskt. ;-) för vi har så vi klarar oss! nu på morgonen när jag klev upp så hade vi den största killen mellan oss, händer väldigt sällan. Tänk att min förstfödde, min son, min bebis, som legat i MIN mage har blivit så stor?! str. 134-140 har han i klädstorlek och drar str 34 på skor. Han kan så mycke och är en klok pojke. och visst kan man få tjata och vara osams men oftare är han så duktig och lyssnar. det syns att han är storebror, finaste. jag låg bara och tittade på honom innan jag klev upp. Mitt barn, min fina Filip som börjar skolan till veckan och är så förväntansfull!
När jag fortsatte ut ur sovrummet gick jag förbi lillans säng, som hon idag låg kvar i. Fötterna på kudden och huvudet neråt, kramandes med Nimby. I gästrummet låg Hugo, haha! och jag har sovit som en stock och inte märkt denna natts omflyttningar. ;-)

Nere luktade det nykokt kaffe, där stod maken och gjorde sig iordning inför jobbet. Snart har jag spenderat 10 år med denna man, och jag älskar honom mer och mer för varje dag. Jag älskar min familj!

Ute öser regnet ner. Idag skulle man ha fått vara hemma och bara mysa. men man ska vara glad att man har ett jobb att gå till där man trivs med sina arbetskamrater. Idag känner jag mig extra tacksam, för allt jag har och äger. Jag behöver aldrig gå hungrig eller oroa mig över att vi inte klarar oss. vi har så vi klarar oss och mår bra, det är de viktigaste! kärlek till alla där ute denna regniga dag 💖







En fin jobbhelg

När jag jobbar helg så brukar jag inte hinna annat. 07.00-19.00, framför en dator. Men lördagefter jobbet bjöd jag min fina vän på middag. Vi drack vin och åt hamburgare med majskolv. Det är ju inte maten som räknas utan sällskapet. Surrade, skrattade och spelade kort. Sen kom även ytterligare en vän. Mys! John fick agera taxi och vi kom oss i säng inte allt för sent ändå eftersom vi skulle jobba båda 2.

Sen på söndagen då jag slutat kom den en man i skjorta och fina byxor. Vi skulle ha en date jag och maken på tu man hand. Sent påkommet sådär en söndagseftermiddag men svärmor ställde upp som barnvakt och planen gick igenom. Så fantastiskt god mat vi åt. och jiises vad mätt jag var! och så skönt att kunna sitta och prata med min älskling bara på 2. Vardagslyx en söndag, typ.

Denna jobbhelg får 5/5 stjärnor.





💖💖💖💖💖

Svenska Rivieran

Måndag åkte vi mot Piteå för en sista semestervecka på Pitehavsbad. Vilken skön vecka de har varit. Som snart är till ända. Bad både inne och ute i havet. Nimby har vi sett ett x-antal gånger. Middag på restaurang, karuseller och en massa glass. Semester som det kallas. Vänner har varit förbi och vi har hunnit iväg på några turer. även stadsrundor. Idag väntar Nolia och vi ska göra oss i ordning nu på en gång till det. sen blir det middag och nimbys igen. kul!