3 dagar till jul

Vilken konstig känsla, känner inte alls som att det ska vara det. Julkänslan har fortfarande  inte kommit tillbaka, visst är det mysigt att få vara med familjen och må men inte känns det som jul för det. Julen ska vi "fira" hos oss. Men jag längtar bara tills alla tomtar och granen är väck så det blir någon ordning hör hemma. Det känns tråkigt men så känner jag.
År 2014 har inte varit mitt år, det har varit tungt. Hoppas att 2015 blir bättre och att man får må bättre.

God Jul!

att få sova

Att vakna halv 7 varje morgon är väl inte så tokigt ändå, men När man ska börja jobba först 15.00 och inte vet om man får sluta 23 eller ännu senare så känns det liksom lite extra festligt. Samt att man ska upp samma tid imorgon.. Snark! 

På onsdag är jag dock ledig men då ska grabbarna till tandläkaren och jag själv på ett lungtest för att kolla om jag har astma/förkylningsastma. Efter att ha varit krasslig i 4 veckor så känns det skönt att ha fått remiss.

kalasdagen

Varför ställde vi klockan på 8, en söndag då barnen sovit borta? Jo för det var en dag som gick i kalasets tecken! Vi rustade oss, åkte till farmorn och farfarn för att hämta de små och bege oss mot Sävast och Astrids Disco-kalas. Födelsedagsbarnet hade uppträdande och gott fika serverades. En mer än trevlig förmiddag!

Vi åkte vidare till Max för lunch och sedan tog alla (utom John som chaffade) en powernap för att orka med dagens andra kalas. Mer busiga barn och gott fika samt fiskedamm. Då var socker-intaget för en vecka eller 2 inkasserat och vi åkte hem för att ta emot Erika, Vegard och Nevada och ha "lilla julafton". 

Jag och Erika kokade palt, barnen lekte och vi hade en mycket trevligt middag tillsammans. Efter att middagsgästerna åkt hem så tog vi fram pepparkaksdegen jag gjorde igår, mååånga pepparkakor blev det i alla olika modeller och storlekar. John fick paltswimen och låg på soffan under tiden vi bakade.

Efter barnen somnat så uppfann vi en ny lek, "finns i högen". Allt du behöver är en stor tunna med strumpor uthällt mellan er och sedan är det bara att försöka få ett par. Helt otroligt att sockornas maka mer än ofta är puts väck!
Ny vecka snart och lika snart är det julledigt. Jag längtar!