Go natt!

Håller tummarna för friska barn och en mysig dag imorgon! Känns som Filip hat något på luftrören. De återstår att se!

Har haft en härlig dag med min lilla familj. Mot Älvsbyn för lite leveranser. Färgning av bryn och fransar, kändes riktigt lyxigt! Mot Luleå, där pojkarna fick varsitt galonställ. 180 spänn för byxa och jacka, rena rama kapet! Hämta en lykta till min bil och sedan gomiddag på AllStar :) påväg hem åkte vi förbi min morbror och moster på kaffe och surr. Nu är ögonlocken tunga och liten arbetserar där innanför naveln! Gonatt.


Hem till mig!

Denna fina är påväg hem till mig. Sålde den jag hade till brorsan så igår fick jag baka bullar för hand! Rackarns vad bortskämd man är som är van att ha en köksmaskin! Hade glömt hur slut elvispen jag har i lådan var. Men snart så är de ändring på det :) bullar fick vi ändå bakat.


Hugot.

Mitt lilla hjärta har börjat reflektera över att man kan gå på toa och pottan. Köpte en potta för ett tag sedan då jollyroom hade bra pris på babybjörn-pottorna. Han har dock inte visat något intresse.

Men nu i dagarna har han börjat säga att han vill pinka. Jo jo, du har ju blöja har jag sagt men han har sprungit mot toan. Han ropar: ja pinka! Och pinkar på pottan/toan. Jag är stolt som tuppen!


V. 37 idag

Enl. UL

Jag är less och känner mig som en vaggande elefant. Kom ut!


redan helg?!

Denna vecka har susat fram! har mycke att dela med mig av men kan inte riktigt komma på allt =)
Pojkarna har varit på Dagis, Hugo har varit hos tandläkaren, lunchat på ekbergs, kyrkan, Mys på stan med Hanna, mys med Sarah och Knuten. Go-middag hos familjen Nilsson, Frukost hos mami, Besök av Cicci och Oliver, besök på kvällarn, Somnat på soffan, städ och bak.
Ja när man skriver upp allt såhär, då förstår man varför datorn inte varit prioriterad! haha =)
 
Jag känner mig jättegravid! de senaste dagarna har det känts som att bebis försökt gräva sig ut. Jag har legat utslagen i soffan och sett då den bökat på och när den somnat har jag gjort dessamma. Skönt att vi snart är i mål! BB-väskan är färdigpackad och Kameran laddad och tömd, Vilket gjorde att en hel del bilder kommer att komma upp här men de var en annan femma. I mellanåt känner jag mig taggad och vill bara föda barn, men lika snabbt ändras det och jag känner mig nervös inför vad som komma skall. Men de ordnar sig säkert! Hoppas att jag får träffa min fellow preggo där på BB också. Skulle man verkligen få önska så hade de varit fint om barnen får varsin födelsedag så fem i 12 och fem över 12 hade varit ypperligt? eller vad säger du Hanna??
 
Japp då var det helg igen och imorgon ska jag färga mina ögonbryn. + göra lite ärenden på byn. Kanske åker vi mot stan, låter lite så när gubben surrar. Vi får väl se!

Älvsbyn

Idag ska lillemannen till tandläkaren. Helst hade jag velat ligga i soffan och lyssna på regnet som snattrar på altantaket. Men gubben åkte iväg och jobbade så då har man ju inget val ;) vaknade före f-n idag. De känns som att de här kommer blir en lång dag! pojkarna sover ännu och jag har till och med hunnit äta frulle. Happ, undra om jag skulle ha tagit reda på alla kläder i hallen som jag rev ut igår och skulle sortera igår?!


Shopping

Filip har fått ett gäng nya kläder. Han växer som bara den! Så praktiskt när man beställer från hm. Prova kläderna hemma, bra priser och perfekt på dagis men ändå fina kläder. Dom hade 10% och de känns som att jag fick hur mycke som helst för pengarna.
6 långkalsonger, 8 par byxor/jeans, 10 långärmade tröjor och 2 tshirts+ 1 fleecejacka. Allt för ca. 2000 kr!
Tänk att min 4åring har storlek 122-128 på sina kläder! Mammas hjärta får sluta växa nu ;))

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3432696/images/2012/pic_5039bd01ddf2b320d5005f6b.jpg" class="image">


Beställ Partylite

NU! Äntligen har hösten/vinterns kataloger och dofter kommit :) så i slutet av september, oktober och november kommer jag att skicka iväg beställningar. Håller tyvärr inte några partyn under denna period då ja kommer ha en liten en att ta hand om :)

Så är ni sugna är de bara att höra av er mot månadens slut så fixar vi det! Mycke fint i nya katalogen och Goa höst/vinter dofter har kommit. De kliar i fingrarna!


Hormonmonstret

Vakande imorse och de kändes som att de skulle bli en bra dag. Solen sken och pojkarna var på bra humör. Jag började städa köksskåparna. Ett evighetsjobb känns det som. Slängde omaka burkar och annat skräp i en låda. John påpekar de där med sortering, plast skräp och glas. Jag blir irriterad. Allt är brännbart! Hormonerna rusar till toppen och de ryker ut mina öron. Inte ids jag ha flera olika soppåsar att slänga saker i! Sa jag. Filip vill se sina nya filmer hela dagen. Jag säger att han ska UT och leka i finvädret. Gnäll gnäll som en osmord dörr. Han tar på sig sina nya träskor och vrickar foten. Gråt!!

Då satte pappan barnen i bilen och drog till den fantastiska sopstationen för att sortera allt skräp. En kaffekopp på de här och så börjar vi om den här dagen tror jag! För visst ska de bli en fin lördag med familjen. Mina hormoner har återgått till normalnivå. Jag behöver nog också komma ut ur huset..


Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys! Jag och gubben, en öl till han och ett glas laktosfri mjölk till mig, nybakta scones och filmen The Hungergames. Ha en bra kväll! :)


Vilar

Nu vilar vi en stund. V.35+0 idag enligt UL. Skönt att man kan lägga sig och vila när man blir trött. Ytterligare en punkt på todo-listan innan bebis ska komma är checkad. Nu är de köksskåparna som står på tur. Men de tar vi en annan dag!


Trötter

De tar på krafterna att ha en massa brudar på besök!


Piteå Tidningen

Ni har väl inte missat repotaget i dagens pita! Våra vänner är med i tidningen.
Klicka på bilden för att komma till repotaget.
 
Bild lånad från Piteå Tidningen

Akvariet

Pojkarna har idag fått ett nytt akvarium av sin farmor. Firrarna verkar trivas i sitt nya hem!


Stan

Jag och mamma myser på stan :)


Babybox

I fredags när vi fick oss en stadsresa så var jag in på barnens hus och fick babyboxen. Samt in på Apoteket (apoteksgruppen) på storheden och fick en box där också. Helt gratis båda två! Ena boxen har ett samarbete med libero och den andra med pampers. Lite nappar, blöjor, rabattkuponger och tidningar fanns det i lådorna. Kul :)


Uppretad.

En gravid kvinna ska man inte reta upp! Idag fick jag en räkning från Net1. Har varit Supernöjd med vårat internet och när dom ringde och ville att jag skulle förlänga mitt abonnemang så gjorde jag det. Ett nyare modem lovades och de var bra! (Hugo har slitit lös antennerna på det gamla som är lagat provisoriskt) Det skulle bli 15 kr dyrare i månaden och de tyckte jag var helt ok.

Sen att de gamla modemet skulle börja kosta 39:-/ dag att använda glömde försäljaren att nämna. Samt att det var en avgift på 695:- då man förlängde. Har ännu inte packat upp de nya modemet då det helt enkelt inte blivit av. Kan hända att jag glömt bort den nya kartongen i allt jobb och fix som varit.

Så i brevlådan dimper det ner en räkning på drygt 1500:- ! Och mina hormoner rusade till toppen.. Satt i telefonkö ca. 30 minuter och tillslut svarade en man (vars namn jag inte hann registrera i alla ilska). Stackarn på andra sidan tråden var hjälpsam och ville att jag skulle bli nöjd. Barnen var osams i samma veva. Kan hända att jag råkade skrika TYST och sluta bråka!! I luren fast till barnen så försäljaren blev förskräckt. Men jag berättade även för honom att jag var rent ut sagt arg, då inte all information var berättad och att jag fått den där räkningen. Han kunde minsann behålla de där nya modemet och avsluta mitt
Abonnemang hos dom!. Men denne man hjälpte mig i alla fall, tog bort avgifterna och 39:-/ dag grejen för de senaste 2 månaderna. Så kvar blev 234:- att betala. Det nya modemet är uppackat och de gamla ska få se botten på gröna tunnan ikväll. Net1 får stanna kvar iallafall i de här hushållet ;)


34+3

Idag ska här vilas medan pojkarna är på förskolan! Igår hade jag gode besvärligt i fogarna baki ryggslutet. Tog mig nästan inte upp ur soffan. Såhär ser magen ut idag. Rund och go :)


Sköthörnan

De är här vi ska byta och sköta liten. Så fint!


Partylite

Nu har de ju börjat mörkna och tända ljus är självklart hemma hos mig ;) därför får jag lite panik när jag kikade ner i ljuslådorna. Teljus fanns det men votivljusen var nästan slut! Det är åtgärdat nu. Har tagit emot lite lösa beställningar samt att jag haft doft-eftermiddag här hemma. Så nu är beställningen skickad och alla längtar vi lika mycke tror jag ;)


Bänken!

Nu börjar dom med bänkskivan till min kära tvättstuga. Ikväll SKA jag piffa där inne, så roligt! Hämtade lite smågrejs igår på Kleda som jag beställt från Kids Koncept till sköt-hörnan. Hon har precis samma priser som alla sidor på internet och man slipper frakten. + att man gynnar orten. De är ju också bra !


Lush

Min älskling är bäst!! Här ska badas;) jag kommer se ut som ett russin när den här bebisen ska födas.


Härligt!

Jag har glömt hur härligt de brukar vara på sommaren. Ligger i solstolen och mår gott. Lillemannen sover och storkillen ville till mormor. Nu ska jag försöka få lite färg på mina kritvita ben!


Hej hej

Nu kan de vara på tiden för en update! Hemma och mår gott med mina barn. Jag bara njuter, fixar och pysslar hemma och vilar. Och detta vädret.. Vad mer kan man önska?! :)

Har en TO DO-lista med saker som jag skulle vilja hinna göra innan liten tittar ut samtidigt som jag håller på att längta ihjäl mig efter henom! Tur att vi har fina småttingar att låna och Goa med i vår omgivning då längtan blir stor ;) vaggan i köket är bäddad och jag hittade tillslut den där mobilen som spelar en melodi i förrådet. En check på listan iaf. Bara resten kvar!


Mvc

En sväng på byn på mvc. Var där igår också och då såg alla prover toppen ut och bebisen låg snett som en banan. Men inatt från 04 på morgonen har liten möblerat om i magen så jag fått ont och mått illa. De har värkt och ilat så jag nästan blivit rädd att något varit på G. Orkade inte fara på jobbet så jag har legat hemma och vilat. När jag pratade med BM så tyckte hon att jag skulle komma ner så hon skulle få känna efter på magen. Jajjomän, ommöblerat var de för nu ligger huvudet neråt i start-gropen. Inte redo att komma ut men det förklarar ju min morgon!

Hon påminde mig även om att det faktiskt är mitt tredje barn så lite kraftigare förvärkar är vanligt. Shit! Jag ska ju faktiskt föda barn snart..


Mattan

Har kikat på mattor på internet och tyckte pappelinas plastmattor var fina men dyra. Så igår fyndade jag på Nolia. En liknande för typ halva priset! Brukar inte handla något speciellt under Nokia-dagarna, mest gå och kika. Så jag är nöjd med mitt inköp! Alla skåpar utom ett är ihopbyggt så mitt hobbyrum har börjat ta form! Bara vänta in leveransen från ikea med bänkskivorna ;)


Lördagsnöje!

Nu ska här byggas skåpar, tur jag har hjälp ;)


Konservburkar

Jag har limmat mina stora konservburkar klart nu. Tyg, tapetlim och burkar var allt som behövdes! Jag tänkte ha dom som förvaring men jag tror de blir krukor av dom ;) vi får se i slutändan när de är klart för piffning av tvättstugan!


V.33

Idag har vi traskat in i vecka 33. Magen har sjunkit ner lite vilket jag tror beror på att bebis har vänt sig till rätta de buffar mer uppåt och trycker och ilar sådär "härligt" neråt. Vilket påminner mig om att liten faktiskt ska ut! Hoho..


Ikea

Jag har världens bästa svärföräldrar! Idag har båda följt mig på Ikea för att jag skulle få köpa skåparna till tvättstugan. Dom har skjutsat och burit saker. Vilka stjärnor! Jag jobbade på förmiddagen till halv 11 sen åkte vi direkt jag slutade och de har gått så bra för oss. Men mycke folk var de så man var lagom mör när vi lämnade Happis. Jag somnade bums i bilen och vaknade upp i Luleå. Så de gick fort hem om man säger så. Gubben har jobbat och pojkarna har fått mysa hos mommo. nu väntar sängen och imorgon jobb!