Elise rum

Vi fortsätter med husvisningen idag. Detta lilla rum är bredvid köt och vardagsrummet. Elise lekrum, då hon fortfarande sover i sin säng uppe med oss. Rött med vita stjärnor är det på fondväggen, En liten myshörna, kök, gammal skåp till leksaker, mysig matta osv.






Hugos rum

Jag tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från insidan av vårt hus.Och första dagen blrjar vi med Hugos nytapetserade rum. Senaste fixet med andra ord. Den coola tapeten är från ISAK. stringhyllan från Johns mormor och morfar, teakskåpen hämtade jag för 300kr utanför Boden. fåtöljerna är från IKEA och omklädda. Han har en egen alster-vägg och en fin bilderficka från ISAFORM.
Jag hjälpte Hugo städa och för en timme eller kanske 2 så kan det se ut såhär:








trött



det tar på att vara uppe i ottan!

kick-start

instagrammar mer än bloggar! hursomhaver går kick-månaden frammåt. idag ör vi halvvägs. -4.5 på vågen och fortfarande taggad. dock så känner jag att det helt klart räcker med 1 månad.. Kommer att ta med mig mycke från mattänket och de dagar jag inte hinner träna på kvällen kommet jag att köra ett pass hemma istället. 13 kg till målgång. det ska jag fixa! senast den 12 / 7 så ska jag vara där.