Boden

Vi åkte en snabbsväng till Boden idag! Hälsade på Hanna och tjejorna. Lunch på stan, förster shoppade, gick på biblioteket och inhandlade på Jysk mörkläggningsgardiner till Hugo. kanske han sover längre imorgon? Då ljuset inte är "tänt" ute? Svårt att förstå de där med att det alltid kommer vara ljust fast än det är sent eller natt när det lider mot sommaren.. Nu hopp i duschen efter kvällens träningspass.

blogg??

Jag funderar lite över mitt bloggande, det är så enkelt att sätta in en bild på insta eller skriva på fejjan..
Februari-månad jobbade jag kväll en hel månad,skittråkigt men mars har varit bättre och bättre blir det ;-) bloggen är rolig iom att man kan kika tillbaka på tiden som varit. Skrev mycke när pojkarna var mindre medan Elise tid mest består av bilder, inte för att det är sämte men de är kul att läsa i text också. Jag vill läsa om våra dagar så jag ska skärpa mig, denna är för mig och ingen annan. Men självklart är det för vänner och bekanta som vill följa våran vardag!

Har nu varit ledig i 5 dagar, shoppingturer och en riktigt rolig fest på O'learys med buss dit och hem, bowling, middag och dans för min älskling med 30 andra vänner. så kul vi hade men slitna hjältar igår!
tur att det inte är ofta man är iväg. kanske det blir en årlig tradition?

Imorgon är det en stor dag! Våran Elise börjar på förskolan. Kläder och diverse andra saker är inhandlade och det är spännande för mamman och pappan. Tänk att jag hunnit jobba, 3 månader och gubben med andra ord varit hemma lika länge.. Liten blir stor! men hon kommer alltid vara våran lillan.