Camp Brännmark

Vilken smart idé! Husvagnen fixades i ordning och inatt har familjen Stråmo/Larsson sovit över hos oss. Igår då dom anlände packade vi in oss i bilen och drog till stranden för sol och bad, sen blev de grillning, efterrätt och kubb. Godis och snacks tills alla små sov och vi vuxna lekte nattugglor och satt på altan halva natten. Så himla trevligt! Spelade spel, drack lite vin och mådde allmänt gott. Blindingarna hade också gått och sovit. Nu är det frukost som hägrar, sen en efterlängtad prommenad, lunch och lite mer bad innan lilla familjen åker hem igen. En minisemester tillsammans kan man säga. Men iår åkte vi inte till Junsele.. ;-)







Storforsenkväll

Igår åkte vi upp till storforsen för att mysa och äta så exklusiv middag som kräm och mackor. Man är ju inte hungrig i denna värme.. Barnen badade lite och vi hade hjärtat i halsgropen, man ska inte vara där med småbarn halkandes på stenhällarna. När vi hade fått nog packade vi ihop oss. John och Elise tog bilen medan jag och grabbarna gick längs forsen ner. Dom var jätteduktiga! Det är helt magiskt att gå naturstigen jämnte forsen.













Husvagnen

Man ska ha husvagn..tralala ;-)

Husvagnet är igenomstädat inför kommande veckan på havsbadet. Men först ska våra vänner komma och gästa oss imorgon och då får dem bo i det!










pdol

idag ska vi åka karuseller och bada!
yey




sommar och sol

Bruna ben, myggbett och sand inne. Sommar och soliga dagar. Ja jises så varmt vi har, nu på morgon då vi klev upp halv 7 var det +22 i skuggan.. inte konstigt man är trött om kvällarna och däckar i soffan när man varit ute hela dagen i värmen. Men härligt är det!

Igår var vi på Arcusbadet och hade med oss mormorn, Fia och Simon. Vi kom fram 11.00 och begav oss kl. 16.30, många soltimmar och bad dessutom. Barnen är som vattendjur, hoppar och simmar. Hugo som inte velat ha vatten i ögonen är mer under ytan än över. så de kan bli.









härligt!

Så underbart att ha semester. Valde den bästa veckan helt utan att veta. Ibland ska man ha tur. Igår efter kalaset fick vi hälsa på hos familjen Stråmo/Ek. Vilket fint hus dom köpt!

Sen blev vi badsugna och åkte till Nilssons i Bjurs för bad, middag och kubbturnering.





semester

min första betalda semester är här! 2 veckor ska vi njuta tillsammans. campa och bada och förhoppningsvis snickra lite. De senaste veckorna hat varit hektiska mem roliga. klassträff, möhippa och bröllop samt heltidsjobb. Har träffat en hel del nya roliga vänner på sistone! Ihelgen har vi varit på 40års kalas med god dricka och mat. Jag var lektant!

vi börjar semestern med ett barnkalas för fina Isabelle som idag blir 5år, samt att vi packar badkläder för ett dopp någonstans efter vägen. Så skönt att bara kunna åka och inte ha en massa tider att passa. Kanske en sväng till Bjurs också? vi får se vad vi vill göra!
Här kommer lite bilder från tiden som varit..


finaste paret Persson


Uppklädd för bröllopet!


värdinnegåvan 💕

nu är de sommar!

knalledagen

På fredag är det knalledan och de kan man ju inte missa ;-) så ner på byn och bränna lite pengar, hälsa på några kompisar och äta på Café. Här är en bild från förra året, hoppas på bra väder!