Ledig

Igår sov Filip hos mormor och morfar. Jag och Hugo sov hemma. Så konstigt de kändes att bara ha en hemma.. Känner nu att jag gärna vill ha mina små nära hela tiden. Någon period kanske? Så igår kände jag mig ensam, John jobbar eftermiddag i veckan så vi var bara på två hemma. Men idag är allt i sin ordning! Vi har haft en städdag, ätit våfflor hos gammelmormor, varit och badat och myst hos familjen Åhlund. Sen fick jag bjuda på kvällsfika och mysa med lilla knuten och hans fina mamma:) underbara lilla gosse! Tänk att vi snart har en egen liten ;)


Ledig

Igår sov Filip hos mormor och morfar. Jag och Hugo sov hemma. Så konstigt de kändes att bara ha en hemma.. Känner nu att jag gärna vill ha mina små nära hela tiden. Någon period kanske? Så igår kände jag mig ensam, John jobbar eftermiddag i veckan så vi var bara på två hemma. Men idag är allt i sin ordning! Vi har haft en städdag, ätit våfflor hos gammelmormor, varit och badat och myst hos familjen Åhlund. Sen fick jag bjuda på kvällsfika och mysa med lilla knuten och hans fina mamma:) underbara lilla gosse! Tänk att vi snart har en egen liten ;)


Bröder

Grabbarna sitter på armstödet i soffan , håller om varandra och filosoferar. - Hugo, vi är brorsor som tycker om varandra! Sa Filip. - jååå. Svarar Hugo. Mina Älskade barn :)


Fredag!

Idag har vi myst på hela dagen! Snart ska jag iväg och jobba. Sista helgen med långpass på ett bra tag. Jiises vad mina fogar har börjat spöka.. Ska bli skönt att ha gjort bort den här helgen! Så nu får de bli måndag fort ;) idag går vi förresten in i vecka 32 (31+0) enligt UL och det är prick 2 månader till BF. Enligt våra egna beräkningar är vi 32+1 idag. Ska bli spännande och se vad som är det rätta iaf. :) då lillsprätten behagar att komma ut. Men vi räknar ändå efter UL. Måste börja förbereda mig snart inför vad som komma skall ;)


Pdol

Vi gjorde bort karusellåkning idag. Jag pojkarna och farmorn. En mysig dag och pojkarna var supernöjda över dagen! Med Varsin ballong, onepiece och blixten mjukisdjur rullade vi hemmåt där pappan och farfar fixat upp den sista markisen. Så fint! Vi hann in på djurmagasinet och fick tillökning i akvariumet. Nu återstår det att se om vi får några småbebisar i vattnet ;) Detta skulle ha kommit upp igår. Vad blogg.se tjorvar hela tiden!


Pdol

Vi gjorde bort karusellåkning idag. Jag pojkarna och farmorn. En mysig dag och pojkarna var supernöjda över dagen! Med Varsin ballong, onepiece och blixten mjukisdjur rullade vi hemmåt där pappan och farfar fixat upp den sista markisen. Så fint! Vi hann in på djurmagasinet och fick tillökning i akvariumet. Nu återstår det att se om vi får några småbebisar i vattnet ;)


Nimbys

Jag och liten sitter och jäser! Igår gick vi in i v. 31 enligt UL . Oj vad tungt de börjar kännas! 9 veckor kvar till nedsläpp och 3 veckor på jobbet :) Igår var vi och åt blackrock på Tavernan. Lekte i hoppborgarna och hälsade på lina med familj. Vi traskade runt och kikade på husvagnar, bilar och hus. Mycket att se här på havsbadet! Vi har en stuga precis vid havet. Jag stupade i säng först av alla kl. 21.00 och grabbarna strax efter. Idag har vi ätit frulle på hotellet och nu entrat Nimbys värld. De blåser isvindar ute så eftermiddagen ska vi spendera på inomhus badet. Sen blir de middag med Show ikväll! Vi njuter :) Ha en bra lördag!


Bildbomb från Hägnan

med min fina Hanna med familj
 
 
Våra 3 små
 
 
En glad Hugo
 
 
Mamma och Filip
 
 
Hö-hoppning
 
 
Titt-ut!
 
2 mammor, 2 dagar mellan BF! Vem hinner först?! ;)
 
 
 
 

Weekend!

Nu åker vi på semester-weekend till Pite-Havsbad!
Ha en Trevlig helg!
 
(snygg retuschering av pappan som inte vill vara med på nätet va? ;) )

Diggiloo

Diggiloo permiär för min del igår! Kul men en läng väntan blev det. Åkte dit kl. 15:00 för att få plats och sen åt vi middag på klipporna och såg showen. Vilka duktiga människor! Bäst var nog Markoolio och Mojje =) en mycket trevlig kväll! Mina ungdomar i mat-tältet skötte sig exemplariskt, jag var som en stolt tupp när jag gick förbi efter showen. Dom hade haft mycke folk och sålt bra! Duktiga och glada som vanligt =)
 
Vilken stämning det var att sitta ute och höra forsens brus under tiden showen var. Lite trött i ryggen efter att ha suttit länge men de var det värt!
 
Är även super nöjd med min kamera som tog finfina bilder trotts att vi satt en bit ifrån
 

Lilleboj

De häj äj till min lilleboj! sa Hugo och hämtade blöjpaketet. Är de en lillebror månntro?? :))


Hägnan i gammelstan

Blev våran utflykt idag. En massa bilder på barnen och djuren. Får lägga upp ett gäng ikväll! Men här plockade lillemannen blommor till korna.


Mamman!

Tjohoo! Nu är den här mamman ledig :) Ställde in mig på ett långpass igår och Rackarns, efter 17 timmar på jobbet med dukning, bröllopsmiddag och fest så parkerade jag rumpan i bilen och begav mig hemmet! Känns att man är i v. 30. Men vem är inte trött i kroppen efter ett sådant pass? Gravid eller inte. Idag har vi planerat in en heldag med familjen Stråmo/Larsson i Sävast. Lite trött men de råder vi nog bot på när vi anländer och får surra! De var ett tag sedan så vi har att ta igen ;) idag: v. 29+2 och imorgon ska vi till BM!


Filip och en mage

Smal var de ja.. ;)


Snart semester och ledigt!

Sista dagen idag innan vår en veckas semester tillsammans som ska bli så skön!
VI ska bara mysa och fixa på här hemma och sen nästa helg åker vi till Piteå Havsbad, bor i stuga och äter god mat! Leker i lekparken, Nimbys och badar (inne eller ute). Å vad jag längtar!
 
Efter min semestervecka så jobbar jag bara 3 veckor till och så går jag på ledighet. I måndags kom pappret från Försäkringskassan där jag beviljats havandeskapspenning och 12 Augusti kommer jag jobba min sista dag. Känns lite vemodigt då jag trivs så bra med alla mina arbetskompisar men de börjar vara tungt att jobba långa pass så då hinner jag vila upp mig och faktiskt ställa in mig på att jag ska föda barn! Har inte hunnit reflektera över det ännu. Boa här hemma och fixa inför litens ankomst.
 
VI har många fina barn som ska se dagens ljus inom ca. 6 månader så roligt att vi är flera mammor som ska vara hemma samtidigt! Ja de här blir bra!
VI börjar semestern söndag med en heldag i Sävast =)
 
 

Giftemål

Förut när jag frågade när jag skulle få bli gift sa Filip att jag var tvungen jobba mer och tjäna pengar. Nu har kriterierna byggts på för igår när jag slängde iväg en pik till min sambo så sa min äldsta son att man måste vara smal först. Ajdå! Då förblir jag nog ogift ;) Dom är härliga barnen!


Tvättstugan

Nu var det helt klart! Eller nästan.. Tak, väggar och golv i alla fall. Det saknas taklister och bänk med skåpar. Spännande då allt är klart! Här är tapeten!


BodyShop

Har börat prenumenera på ToppHälsa. Blev en inpulsgrej då vi var på vårruset i luleå i våras. Man skulle få en gåva från Bodyshop så jag nappade! och döm om min förvåning då jag fick dessa 2 i postlådan igår!
Min favorit doft i både Bodybutter och Showergel i stort format =)
 
Lovely!
 

Våran bebis

Magen växer och snart är det semester för min del! Gubben och pojkarna är redan hemma och mår gott. 1 vecka kvar att jobba. Igår kom min lilla mormor och hjälpte mig vika ett par högar kläder och jag passade på att städa ur garderoben. Skönt att ha fått de gjort! När vi hämtade fram bebiskläder så hittade jag en kartong med "Sandras sommakläder" som också skulle rymmas i garderoben.
 
Efter min jobbardag så kommer svärmor och hjälper mig tapetsera sista i tvättstugan, allt går mycke fortare när man är 2 =)
Magen 28+3. Igår hade vi de så härligt i sommarvärmen. Magen är rund och god, har "bara" gått upp 2 kg än så länge. Har nog gått ner i mig själv istället! skönt =) hade några kilo för mycke redan vid start så de känns bra!