gympa och hemma

nu har min långledighet tagit slut! imorgon börjar min jobbhelg men först ska vi fira våran 6 åring.

Ikväll hade jag ett pass på gympan, jag är helt slut! 2 pass kvar tills februari månad drar igång med alla event då jag inte kommer hinna gympa något på mån- och torsdagspassen.. Istället kommer jag och två till tjejer under den månaden köra World of shapes, kickstart. Är det någon som gjort kickstart eller fitnessfighten? vad har vi gett oss in på? någon som har tips? ;-) jag är iaf. taggad för både jobb och träning! 3/2 kör vi tjejer!!

mamma

Att vara förälder är det största gåvan som man får vara med om i livet tror jag. Imorgon är det 6 år sedan jag blev mamma och världen vändes upp och ner. Filip som döptes efter min farfar, gjorde entré och livet blev så mycket bättre. Nu är han en helt egen person som har mycke att ge. Han ska bli en vetenskapsman när han blir stor. till hösten börjar han skolan och får åka buss. liten blir stor. Min fina Filip 💕 tack för att jag får vara din mamma.


kickoff 2014

Vilket härligt gäng vi är på Hotell Storforsen. Som en stor familj! Igår morse åkte vi med buss till Luleås nyaste hotell, Clarion Sense, som också ingår i vår koncern. Föreläsning, årsrapport, teambuilding, tabata-pass och zumba. Mat och mycke gott att dricka, musik, skratt, prisutdelning och glada miner kan sammanfatta kvällen. Det blev en sen kväll och en tidig morgon men hotellfrukost och sedan hemfärd. Jag klev på mitt kvälls pass kl. 15 och kom hem strax efter 23, trött och sådär lagomt sliten efter lite sömn och en rolig kväll och lite jobb.

Träningsvärken är säker ännu härligare imorgon. börjar 07.00 så de är bäst jag lägger åt ögonen nu!



back!

Myser i soffan med min gubbe. Har börjat om och jobba nu den 1/1 så de är ombytta roller här hemma! Mannen sköter sig exemplarisk! Igår efter en veckas jobb åkte jag till stan till min Carro. Vi fikade på Ekbergs sedan gick vi till Cinderella där vi spenderade 2 timmar. Så mycke fint och vackert som hon provade vännen min! Sen till Nygatan och middag, vin och en massa planering. Så roligt att ha fått äran att få vara med och planera eran stora dag💕

Fick sovmorgon idag, vaknade 11.30 till "hotellfrukost". Vilket lyx! Sen hem till familjen och köttsoppa. Imorgon åker vi iväg med jobbet på Kickoff på nya Hotellet Sense i Luleå, bara packa väskan och ta en dusch innan läggdags. Ska upp tidigt imorgon ;-) Mycke nu, me
n kul!