date night!

Idag slutade jag tidigt, eller mitt skift blev 4 timmar istället för 8.5. Vi beslutade oss för att äta middag på tu man hand då barnen somnat. När jag kom hem hade John marinerade älgfile och vi åt trerätters. Räkröra med nan-bröd till förrätt, grillad älgfile, rotsaker i ugnen och balsamicosås till varmrätt och sen toppade vi allt med vit chokladpannacotta och hjortronmylta. Sen däckade vi i soffan. En date hemma i köket! helt underbart, förutom att disken inte diskar sig själv.

Imorgon är jag ledig och vi ska till stan. Hurra!

Uppklädda för middag

lycka på tallrik ;-)

Repan

Mitt första pass själv i receptionen är över och jag fixade det! Halleluja :-) så roligt, dagen gick i väldans fart! Imorgon blir det jobb mellan 7-14. Sen har vi helg, och då åker vi på byn jag och barnen, och gör lite ärenden innan pappan kommer hem. inleder helgen med gomiddag för lördag nalkas Piteå Havsbad!



utelek innan jobb och fsk

sus och dus

Ja då var vi inne i Maj! och äntligen kommer min ledighet med stormsteg, efter 8 långa pass till ända. Imorgon är jag receptionist, det Kan bli kul! sen är jag hemna drygt 1 vecka. Men ännu mer spännande blir det för min älskade make som imorgon börja på sin nya anställning. Han fick jobbet som maskinförare åt FMV. Så otroligt roligt för honom, av drygt 150 sökande föll valet på honom. Inte för att vara partisk men världens bästa. Och så skönt för oss att ha en som jobbar 07-16 då jag jobbar skift. Det sparar många huvudbry som vi oroat oss för. Lycka till älskling!

Vi ska fira nya jobbet med att åka till Pite Havsbad hela familjen på lördag. Nimbys, badet, show och middag samt övernattning och frulle dagen efter. Så härligt! både vi och barnen längtar.