Möhippa

i Helgen har vi firat denna puma, 2 veckor kvar att ladda för bröllop!



En fin tisdag

Var till Sarah på morgon för att surra och dricka kaffe och barnen fick leka, ibland funderar man på om man egentligen fick något sagt och sedan vad vi pratade om, 5 barn i sitt esse! Men bara få vara är så härligt de med. När vi rullade därifrån så ringde jag till farmor, dit blev vi bjudna på köttsoppelunch och hemvakt mjukkaka. Min farmor gör den goodaste mjukkakan, sjuktgod!

Plingade till i telefonen och vi väntade besök hemma. Nina och Julia kom en sväng samt lillebror, Amanda och lille Snus. Full rulle innan de var dags att åka till jobbet och Dagis. Som jag trivs med mina arbetskompisar och nu med mina arbetsuppgifter. Repan, bokningar, alla möten med olika människor och bröllopen! Samt att ha nära till jobbet. Kuligt!



På byn.

Efter vi lekt på kyrkan styrde vi kosan till Älvsbyn och Lokgatan. Eller först var jag och köpte ett nytt internet med tillhörande router då det gamla abonnemanget löper ut och jag fick ett bättre och billigare. Sen åkte vi till fina Lina och flickorna. Alltid lika mysigt att få komma till er. Som hemma! 💖 Sen fick jag ett så fint meddelande som rörde mig till tårar! Tack för att du är min vän. Dagen jag slog dig i huvudet med en bil kommer jag inte ihåg men bröllopsdagen var jag glad och lycklig att ha dig och din familj och alla andra nära och kära omkring. tack vännen!




Vi var där ett bra tag innan det var dags att bege sig hem till dukat bord. Min make är en pärla. Älskar korvstroganoff och ris, mums! Bra start på veckan, imorgon är det jobb och dagis igen.

Ledig dag!

Dricker kaffe och läser pitan, tillsammans med herr Salt och Peppar.
Inget regn idag men de blåser och solen göms bakom molnen. Vi ska på vuxen/barn en stund innan vi åker ner till älvsbyn för lite fix och sen så ska vi hälsa på några vänner.




kaffekillen våran



Morgonkaffet var helt ok! Hugo säger att han är den enda ungen i huset som älskar kaffe, - Jag gillar till och med sump, säger han och "schäglas" ;-)

Midsommar



Jag önskar alla mina vänner och alla som jag känner en riktigt fin midsommar. Det är inte vädret utan sällskapet som är det viktigaste. ;-) Jag har en lång helg, idag 14.30- 22.00 samt lördag och söndag 07.00-19.00. Jag har haft ledigt i 2 dagar som det är så de är bara att jobba! Några veckor kvar till semestern, då behövs förhoppningsvis inte denna jacka som vi fick i veckan från sjukvårdspartiet. Då är de klänningar och bad som gäller. Ser framemot v. 30-31!

storforsen

Idag åkte jag och Jenny upp till forsen för att fika eller barnen åt glass. Så mysigt! Varför åker man inte dit oftare när vi har så nära? Elise var mycket intresserad!







Jun. 18, 2014


leos med kyrkan





Idag har jag varit ledig och vi har befunnit oss på leos med vuxen/barn. bjuder på suddiga bilder då jag nog kan räkna på ringarna hur många sekunder mina barn var stilla! Turligt nog följde bästa svärmor/farmor med. Sen fick vi en lite shoppingsväng innan de var av hemmåt! Filip har hunnit växa ut sina skor han fick för 2 månader sedan, köpte nu str. 34 och han drar nu 134/140 i kläder. Min stora fina pojke. helt sjukt att man nästan från en dag till den andra inte kan ha sina nya kläder, han spurtat nu i storlek inför skolan i höst! ;-)

4 år

För drygt 4 år sedan så blev jag mamma för andra gången. En fantastisk liten kille kom till våran familj och skulle förgylls våran vardag. Och det har han gjort med bravur! En kille, helt olik sin storebror, som ändå är hans stora idol. En kille med bus i ögonen och som kan surra med betoning på MYCKET! En Hugo, min Hugo. Den dagen mina barn fyller år blir jag så nostalgiskt. Tittar mycke på klockan och tänker tillbaka på vad som hände, vilket skede man var i och med dagen.
i söndags kl 16.20 för 4 år sedan föddes han.. Vi har hunnit ha barnkalas innan födelsedagen så i söndags var vi bara familjen som grattade honom.
Fina Hugo





klassåterträff

10 år har passerat sedan dagen vi slutade grundskolan. Jag var spänd och förväntansfull inför lördagens återseende. Jennifer och jag har planerar och fixat inför denna dag. Telefonsamtal, mailandes och 4 timmar på Cs resulterade i en dunderfest med toppbetyg av alla inblandade. Vilken trevlig dag/kväll/natt det blev. Bättre än förväntat! Huvudet landade på kudden strax efter 04.00 söndagmorgon. Kära återseenden, Återknutna kontakter och så mycke skoj! Vi började med lekar i lomtjärn, sen vandrade vi iväg till bästa Café Storgatan där vi käkade middag och festen rullade igång på riktigt. Vi avslutade kvällen runt en värmande brasa på lokgatan hos Anton och fina Lina.
Tack till alla som kom! och till Jennifer som tog första steget.Tror nästa träff blir 15års jubileum ;-) Visst var det så vi sa?









min Carro

Bröllopsplanering, vin och choklad på en altan i värmen. Mycket bra kväll!
Bara 37 dagar till sommarens happening. att jag längtar!!



Teak



Älskar denna hylla som jag fick gratis av en tant i byn tack vare Tina. Men när köket ska byggas om försvinner denna vägg.. Var ska hyllan då stå?

Receptionen

Sådär ja, nu är jag inskolad och har börjat på sommarschemat i repan. Så roligt! Det kommer bli en rolig sommar, mycke jobb och andra roligheter att se fram emot. sen har vi 2 1/2 vecka semester tillsammans. Typiskt att inte ha full semester men å andra sidan har jag ju varit hemma med lillan ett bra tag.

hon trivs som fisken i vattnet på dagis, Filip lääängtar till hösten då han börjar skolan och Hugo efter sin födelsedag. jodu, 4 år sedan han kom till världen! en busig och bestämd kille med glimten i ögat.

Imorgon är en ny dag. ska ner på byn en snabbis innan jobbet och så längtar jag efter min Carro som jag ska till på torsdag 💖

Lycka och kärlek!


På vift

På morgon rustade vi oss för en snabbsväng till Boden och sen Storheden.. och vi är inte hemma ännu!
I Sävast hittade vi ett par arbetsamma människor med målarpenslarna i högsta hugg. Ett mycket fint hus stod klart och om mindre än en månad bor våra vänner där. Hur häftigt som helst! Deras lilla dotter sövdes och den stora lånade vi med oss till stan så att de kunde arbeta på utan att behöva tänka på di små.

2 vuxna och 4 barn entrade Max för lunch, endast en läsk spilldes ut och dom flesta tallrikarna var rensade, 10 poäng!
sen in på ICA maxi i samma sällskap, alla skötte sig exemplariskt och en massa påsar mat rikare gick vi ut och som belöning skulle vi gå in på ToysRus.. där blev det lite av en Cirkus! typ som när man går in på Leos. Barnen sprang åt olika håll och drog och slet i saker men tillslut gick john ut i bilen med alla i samlad trupp medan jag plockade ihop det som skulle handlas. Alla glada och nöjda. 3 eller 4 barn är inte så stor skillnad förutom att det blev en bilstol mer. Något att fundera på? ;-)

Efter vi lämnat av vårat extrabarn åkte vi till Älvsbyn och fam. Johansson/Lundberg. Så trevligt att få komma 💖

En bra dag, kankse man hinnet ut och springa lite också?