första advent

På jobbet idag, något fräschare än gårdagens form. Back on track!

sjukstuga.

Äntligen är barnen pigga,  förutom denna hemska hosta.. men ska dem vara hemma för det så är vi hemma några veckor till kan jag tänka mig. Själv tror jag mig ha fått luftrörskatarr,  så jäkla typiskt!  Hatar att ha rethosta. Läste på nätet att de skulle ta 3-4 veckor innan hostan var helt väck. Så lagomt till jul då? Samtidigt som vinterkräksjukan är på antågande.  Peppar, jävla massa peppar och ta i trä! Hellre hosta än kräksjuka, flera gånger om. 

Nu väntar jobb imorgon sålänge jag inte tappar rösten och på onsdag har jag en rolig ledig dag!

Smulan sjunger  -  blinka lilla stjärna ❤

Bildbomb KÖKET

Har lagt ut i mitt album på FB men eftersom det är så roligt att kika tillbaka i bloggen så kommer samma bilder här:

december påväg

Ja här var de längesen jag skrev. Hösten det här året skulle vi lika gärna kunnat hoppa över. Men efter regn kommer solsken som man brukar säga. Solen hade kunna få stråla mer men då får man tända en massa ljus för att väga upp det hela. 

Just ni sitter jag i mitt nya kök, jepp det är klart och jag vill inte åka hemifrån! Föreslog för John att jag kunde bli hemmafru och torka bänken hela dagarna, bänkarna är högblanka så de hade faktigt inte varit någon dum ide, mehe. Men han påstod att jag skulle ha dåligt betalt, så dom planerna lades på hyllan, skämtosidor! 

Vi har haft en utdragen period av sjuka barn och VAB, och nu är jag rosslig själv. Vilken tur vi har med vårt stora skyddsnät då både farmor/farfar, mormor/morfar och gammelmormor Berit kan rycka ut så att de inte blir så mycket frånvaro från jobbet. Guldvärt ❤