favorit

vem har sagt att gult är fult?



Jobb helg

Då var denna helg till ända. 2 dagars jobb. Kul och mycke jobb, lite allt möjligt faktiskt! Nu väntar en vecka med full rulle, tandläkarbesök, frulle, personalmöte, gymps och lite annat kul förhoppningsvis och min man ska börja jobba igen efter en månads sjukskrivning.


1 år

Mycke kan hända på 1 år, ganska precis 1 år sedan togs detta kort. lillan i magen ♥
vilket betyder att hon snart är ett år! jiises. Hon har nu i dagarna börjat ställa sig upp mitt på golvet och stå en kort stund. snar5 löper hon fram, säkert inte länge kvar.


Min man..

I går drog mannen tillsammans med sin lillebror till stan för att uträtta lite ärenden. Väl hemma var det bara hälften av ärendena utförda.
-Kanske glömde jag bort de andra grejerna för att jag redan INNAN jag kommit fram till stan vill åka hem igen? sa mannen.
-Men varför åker ni överhuvudtaget?
-Ja de var ju en bra fråga.

Dagens bästa! :-)

Härliga dag

Vilket väder dagen bjudit på. Skogsprommenad, mellis ute och trädklättring. Landet-livet när det är som bäst! fler vackra och sköna höstdagar, Tack!
imorgon får vi lunchbesök, gillas :-)






Gympa

I dag var det premiär! Så skönt att få komma igång. Vi började med cirkelträning och det känns att man rört på sig nu efteråt. Slipar på ett eget program som jag ska premiärköra här framöver. Det känns lite pirrigt att ca. 15 stycken ska göra det jag gör. Jag har aldrig haft problem att tala inför människor men detta är ju något annat. Men jag gillar utmaningar! Så det här blir bra. I will make it work ; -)