Ovälkommet besök!

Happ! Hej magsjuka, jag har inte saknat dig sedan sist..
Ikväll såg Hugo hängig och trött ut. Jag tänkte att det uppenbarligen borde vara för att han gjorde morgon redan 4:00 då John åkte på jobbet. Vi låg kvar i sängen och mös och sen var de dags för dagis! Vi hade en bra dag med lek och bus och killen somnade 18:00 istället för 19:00. Ganska förståeligt det med då han inte har någon vila under dagen och vaknade så tidigt. Men kl. 20:00 kom han ner och var väldigt mammig, skulle få välling men kräktes.. Huvva så små och ledsna dom är när dom är magsjuka! ❤

Han fick se smurfarna och vi slog läger i soffan/ sackosäcken jag, Hugo och Elise. Sackon är toppen då dom sitter mer upprätt och man inte behöver byta flera gånger i sängen. Men han kräktes bara en gång och har sovit hela natten. Nu på morgon lyser de bus i ögonen som de annars alltid gör 😃 vi har tagit jullov från dagis redan nu (tror inte att dom vill ha oss där heller) och hoppas att vi andra i familjen får slippa kräket!
Peppar peppar ta i trä! Vi andra mår be än så länge! Hoppas vi får äta julbord på julafton. Men då bör ju detta vara överstökat, eller?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback