Husvagnslivet

(Ett långt inlägg kommer här.. )

Vilken underbar vecka, trotts tråkigt väder! Inget utebad på hela veckan, det har både regnat, stormat och varit uppehåll. Men solen har lyst någon annanstans än på PiteHavsbad. Men vi har mått prima ballerina ändå! Måndag började vi med att åka in till stan där pappan shoppade lite kläder och vi även köpte lillan egna hörselkåpor för hennes sommarpeng och killarna spindelmannen-set med såpbubblor. Sen lekte vi på Nimbys och på kvällen tog vi en promenad.
Tisdag började vi dagen med bad på äventyrsbadet och såg en show med kapten rödskägg och hans gäng. Sen gick Filip på NimbyKlubben och när den var slut blev det ännu mera lek på Nimbys och sedan kom familjen Stråmo/Larsson och åt middag på skeppet med oss och efteråt blev det mys i husvagnen innan de åkte hem.

Onsdags morgon började jag med ett yoga-pass. vet inte riktigt om det var mig grej men kul att ha testat iaf. Sedan var vi i vagnen och bara tog det då det stormade som attans ute. Markisen tog vi ner då den höll på att blåsa ner. Anna och Marcus kom på eftermiddagen och fikade med oss. Kul att ses innan de skulle åka hem mot Alingsås. Middag åt vi med Carro och Nisse då vi storgästade deras lägenhet i stan. God mat och trevligt sällskap.

Torsdag kom Carro ut till oss och vi tog ett morgonträningspass. Härligt och svettigt, mer i min smak! Sen gick vi allihopa.. (Trummvirrvlar).. på Nimbys! för bus och lek och såg prinsessan Tessan, nimby och sjörövar Hasses show ännu en gång. På kvällen fick vi familjen Nilsson på besök, vi käkade glass och sen gick barnen busa ännu mer på Nimbys, (Tror ni att vi är lite less på skeppet??) men barnen älskar ju det! Kvällsfikade tillsammans och sen väntade sängen!

Denna dagen hade vi hoppats på havet men när solen strålar inte nådde helst vägen fram packade vi badväskorna och entrade äventyrsbadet en andra gång denna vecka. Vi åkte en massa vattenrutschkanor allihopa (utom Elise), badade bubbelpool och träffade rödskägg även idag. Efter lunch kom farfarn och farmorn och farbror Magnus, vi promenerade runt på området, Hugo fick visa familjeduschen där en liten toa och handfat fanns, tro att han var lycklig! "-Titta mamma, en toa för mig, min toa :) " pojkarna visade vad man gjorde på Nimbys värld. Vi blev bjudna på "semester-middag" på Trapper-restaurangen och Glass till efterrätt av svärfar och svärmor. Vi fick en perkulator till husvagnen, pojkarn ett par skor var och Elise byxkjolar :) tack tack!!

Så nu är det läggdags då vi imorgon bitti skruvar upp stödbenen och lättar ankare för att åka till Umeå och Nolia! Vi har verkligen haft en mysig semester. Barnen har hittat kompisar titt som tätt, (så roligt att se) Cyklat omkring, njutit av att vara tillsammans vi 5. Haft fina människor omkring oss, på kvällarna när barnen somnat har jag och maken suttit och spelat kort med tända ljus och druckit kaffe/the och surrat. Vi gillat husvagnslivet och jag älskar min familj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback