Imorgon

En vanlig dag. Vi har de så skönt hemma. Bildelen hämtas på torsdag så då först har vi en bil. Har känts som att vi gått i ide. 3 veckor utan bil pga beställningsvara, felskickat och nu en nybeställning vi hoppas är rätt, så vi har hållt oss hemma då John jobbat för att vi varit billösa. För Innan man traskat ner till fsk med barnen vilket säkert skulle ta 20-30 min beroende på dagsformen på Filip och sedan hem för att sitta ner en stund och därefter gå tillbaks för att hämta dom och sedan hem igen, så är inte värt det!

Eller promenaden skulle ju vara härlig men då dom nu endast är mellan 8-11 så blir de bara en massa stress för, ingenting. Barnen frågar inte längre efter att få fara dit. Så jag känner att vi hellre är hemma. Tråkigt men sant. De dagar de säger att de vill fara åker vi vanligtvis. Det skulle bli bättre kontinuitet i barnens vardag var ett av argumenten för att barnen skulle vara där 3 h/ 5 dagar isf. 5 h/ 3 dagar. Vi har aldrig varit så här lite på fsk någonsin jämfört med föregående termins upplägg. Men de känns nästan som att de var det som var meningen. Tråkigt.


Kommentarer
Anneli säger:

Vi känner samma om fsk, är väldigt trist för Lilly är nästan aldrig där nu. Man ids inte helt enkelt när man har småsyskon hemma att skjutsa runt på :(

2013-03-13 | 14:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback