på två.

I bröllopspresent fick vi ett presentkort av Johns kusiner på en middag på restaurangen Järnspisen. Vi passade på att lyxa till det lite extra och bokade in oss på ett närliggande hotell där vi sov över. Det var nästan 4 år sedan vi åkte iväg helt själva och mådde gott. På tiden med andra ord! Den 1/11 har vi varit tillsammans i 9 år så det firade vi iförskott på samma resa ;-)

Farmorn anlände på förmiddagen och installerade sig. Vi åkte iväg kring 12, lustigt att åka själva! som jag längtat efter denna helg och sett framemot att få vara bara vi en stund. men lika fort som man åkt så tänker man att kanske skulle vi ha åkt hela familjen och myst?! lustigt de där ;-) Vi började med att kika på lite skotrar, skoter-sugna åkte vi vidare mot stan där vi mest kikade runt på affärer och tog en fika på Ekbergs.

Checkade in på Statt i stan och gjorde oss i ordning inför kvällen. En drink i baren innan vi begav oss till Järnspisen för att äta fantastiskt god mat, 4 rätters med tillhörande dryck. Där köpte vi också lite kex och marmelad. I regnrusket vandrade vi tillbaka till hotellet, tur vi lånade oss ett paraply! Vi satte oss i mysiga fåtöljer på 1906 och drack en öl var. Sen var de läggdags. Vilka fluffiga kuddar och täcken, som en dröm! sov som en prinsessa men drömde dock att vi försov oss och vaknade 14:30 och hade missat frullen. Halv 5 vaknade jag och kunde lättad somna om. Badade bubbelbadkar då vi vaknat på morgonen och bara myste innan frukosten. Stackars farmorn hade haft en Elise som vaknade 04:15 då vintertiden ställde till det!

Vi käkade frulle och var i god tid då utcheckning var senast 12. Tillbaka på rummet skulle vi bara smälta maten men råkade somna och vaknade 12.05! Försov oss mitt på dan, typiskt! rafsade ihop grejerna och checkade ut. handlade lite på barnens land och dollar innan vi styrde kosan hemåt och tillbaka till vardagen. ♥

middag. barngympa. badning. gympa pass. sov gott


Kommentarer
Anna säger:

Oj så härligt det där lät då! Kul med upplevelsepresent att glädjas åt även en tid efter bröllopet :)

2013-10-28 | 18:40:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback